Afscheidsdienst Ds. Gijs Muilwijk

OP 31 JANUARI neemt ds. Gijs Muilwijk afscheid van onze gemeente. Veel mensen zullen zich de afscheidsavonden uit het verleden herinneren, maar dat zit er dit jaar niet in. Toch willen we proberen er met z’n allen een gedenkwaardige zondag van te maken. Het idee is dat we er op 31 januari een ESTAFETTE/DOORLOOPDIENST van maken. Op die wijze kunnen zoveel mogelijk mensen – zij het binnen de regels van het rivm – het afscheid meemaken.  HOE die zondagochtend er uit gaat zien en hoe we alles gaan regelen, daarover volgt nog bericht. En het hangt natuurlijk ook heel erg af van hoe het komt met de lockdown en hoeveel gemeenteleden de dienst willen bijwonen! Maar:

  • Wilt u de dienst van 31 januari meemaken? Geef u dan op via de site (klik hier) tussen 1 en 12 januari, of per telefoon tussen 9:30 en 10:30 uur op 9 januari. tel. nr. Bining: 0518-403351 Wij gaan o.a. aan de hand van het aantal personen dat zich heeft opgegeven, bekijken hoe we de dienst van 31 januari gestalte kunnen geven.
  • Kunt u niet op 31 januari – om welke reden dan ook -, dan kunt u ook iets op papier zetten voor Ds. Muilwijk. Inleveren kan via info@pgsintannaparochie.nl of in de brievenbus van K. van Zandbergenstraat 34.